www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Hotel Nova Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
3455 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Arsenalului, nr.14

Tel: 0245212184 / 0245212185

Fax: 0245211143

www.novahotel.ro

Vezi pagina de Facebook


Poziționat în centrul oraşului Târgovişte, , Nova Hotel este locul ideal pentru a fi cazat, pentru a petrece timpul de vacanţă sau pentru a organiza diverse conferinţe. 

Indiferent dacă ne vizitaţi în scopuri de afaceri sau doar pentru a vă relaxa, Nova Hotel vă pune la dispoziţie 30 de camere de hotel – Apartamente, Camere 3★★★ DELUXE, Camere 3★★★  toate spațioase și elegant decorate.

Resursele Nova Hotel fac din acesta locul ideal pentru diverse  evenimente ocazionale dar şi evenimente precum team-building-uri, conferinţe şi seminarii.

Va punem la dispozitie sălile de conferinţe cu un număr de 40 – 150 de locuri, dotate cu mijloace tehnice şi tehnologice de ultimă generaţie, special concepute pentru companii şi oameni de afaceri, unde se pot organiza cursuri, training-uri, workshop-uri, expoziţii, conferinţe.

Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să planificați, să rezervați și să găzduiți conferințe sau evenimente elegante.

Garantăm succesul tuturor evenimentelor business la Nova Hotel!