www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Stejarul Mija
  Trimite mesaj proprietarului!
15398 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: DN 72 PLOIESTI-TARGOVISTE, Localitatea Mija

Telefon : 0721281263 - pentru evenimente

Telefon: 0727103208 - pentru comenzi

www.stejarulmija.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Stejarul Mija este locul ideal pentru orice popas, eveniment sau intalnire de afaceri, fiind situat la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Targoviste, pe DN 72.

Locatia va ofera posibilitatea de a petrece timpul intr-o ambianta deosebita si calda, complexul dispunand la parter de un restaurant si o terasa acoperita, precum si de o camera de protocol cu o capacitate de 40 de locuri, spatii elegante care va invita sa evadati intr-un spatiu feeric. 

La etaj, complex dispune de 2 saloane pentru organizarea de evenimente speciale , nunti, botezuri, aniversari,  avand o capacitate de 260 de locuri fiecare. Decorul interior al acestora este unul contemporan, elegant.

Va asiguram de faptul ca fiecare eveniment va fi tratat cu importanta unui moment unic, incercand in acest mod sa transpunem in practica ideile si dorintele Dumneavoastra.