www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Targoviste. Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Complex Restaurant Rodiv Gaesti
  Trimite mesaj proprietarului!
11676 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa:  D.N.61 Gaești, Str.Acad. Serban Cioculescu

Telefon:  0749 273 361 / 0755 062 170

www.rodiv.ro

Vezi pagina de Facebook

Complexului Rodiv din Gaesti vă ofera: săli de nuntă, restaurant, hotel, piscină, terasă.

In cadrul Complexului Rodiv aveti la dispoziţie cele patru saloane diferit amenajate, astfel încât să satisfacă cele mai rafinate gusturi:
•    Salonul Venețian este alegerea potrivită pentru a organiza o nuntă, un botez sau o petrecere de neuitat, avand o capacitate de 350 de locuri ,un ring de dans spațios și o terasă elegantă
•    Salonul DELUX, vă pune la dispoziţie 350 de locuri  si este ideal pentru organizarea unor evenimente mai restrânse şi vă oferă o privelişte panoramică asupra piscinei şi grădinii de vară.
•    Salonul RUSTIC are o capacitate de 500 de locuri, unde eleganţa şi rafinamentul se imbina pentru a fi alături de tine în cele mai frumoase clipe din viaţa ta.
•    Salonul CERDAC poate găzdui până la 80 de locuri si vă oferă o privelişte minunată spre grădina de vară şi piscină.

Restaurantul RODIV poate găzdui până la 50 de locuri si vă invită să petreceţi momente de neuitat într-o atmosferă relaxantă cu decor rustic şi elegant în acelaşi timp.