www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Karoline Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
6168 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Targoviste, Vis-a-vis de Manastirea Dealu

Telefon: 0722243373 / 0728091099 / 0720045550

Telefon: 0245720741

www.karoline.ro

Vezi pagina de Facebook

Cotropit de arsita verii sau bantuit de asprimea gerului, calatorul porneste in cautarea unui loc prielnic pentru refacerea energiilor sale.

Asa incepe drumul spre Manastirea Dealu, 'o minune a artei orientale', monument religios pozitionat la o diferenta de altitudine de peste o suta de metri comparativ cu nivelul resedintei judetului Dambovita.

Aici, turistul se poate bucura de satisfactiile pe care i le ofera Complexul turistic Karoline, situat in vecinatatea Manastirii Dealu.

Avand deja o stare de echilibru interior, oaspetele este invitat sa se aseze si sa comande. Ii stau la dispozitie restaurantul, barul, crama, dar si pizzeria, atat pe timpul verii, cand un loc pe terasa aduce racoare si relaxare, cat si iarna, in unul din cele trei saloane ale incintei ,cu o capacitate de 140 de locuri.

Complexul Karoline iti satisface nu numai setea de cunoastere, de frumusete, ci si preferintele culinare. Cele 450 de locuri ale restaurantuluipuse sunt graitoare in ceea ce priveste priceperea gazdelor de a organiza evenimente festive, cu un meniu bogat si variat.

Va asteptam sa ne fiti oaspeti, si sa petreceti alaturi de noi evenimentele importante din viata dumneavoastra!