www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Ballroom Nova 2 Targoviste17964 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Silviu Stănculescu 426

Telefon: 0245212185  /  0766288218

www.novahotel.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Centrul de evenimente Ballroom Nova 2 se defineşte prin eleganţă, stil si profesionalism.

Centrul Ballroom Nova 2 cuprinde 2 saloane cu capacităţi de la 130 până la 650 de locuri, într-o locaţie prevăzută cu parcare privată şi un spaţiu ultrafuncţional. Atmosfera din cele două saloane de evenimente este controlată printr-un sistem de aer condiţionat de ultima generaţie.

Calitatea desăvârşită a decoraţiunilor, ingeniozitatea organizării, atmosfera şi grijă faţă de detalii definesc şi conturează imaginea locaţiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente: de familie, corporatiste sau sociale.

Salon MARE – 650 locuri
Fie că este vorba de nuntă, botez sau un alt moment important, ne propunem să vă preluam toate grijile organizatorice pentru a vă putea bucura de moment. Astfel, cu ajutorul experților noștri în organizări evenimente și colaboratori, vom parcurge toate detaliile împreună pentru o desfășurare perfectă, cu loc doar pentru surprize plăcute. Locația și serviciile de înaltă clasă sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomandă locația și au adus recunoașterea bucătarilor noștri.

Salon MIC – 130 locuri este locatia ideala pentru evenimente private și speciale sau pentru un eveniment de companie, un eveniment monden sau o prezentare de produs.

Arhitectura şi finisajele distincte ale Centrului de evenimente Ballroom Nova 2, festinul culinar cât şi talentul şi dedicarea echipei noastre reprezintă elementele cheie necesare realizării unui eveniment distinct.

Galerie foto