www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Boema - Centru de evenimente Targoviste8978 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Gaesti nr.7

Telefon: 0757565888

Telefon: 0720275370

www.boemaevenimente.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2022! PRET MENIU - 320 LEI/PERSOANA

Petrecăreți si optimisti din fire, va prezentam oferta noastra pentru Revelion 2022, Sala Baroq

Momentan vom înainta cu o singura sala, in cazul in care reglementarile ne vor ajuta, iar cererile vor fi mari, vom face si pe celelalte 2 sali : Gradina si sala Studio.
Pretul este de 320 lei/ persoana daca va inscrieti pana la data de 15 Decembrie, iar dupa aceasta data pretul este de 340 lei/ persoana.
Pana la apariția unor reglementari, persoanele interesate vor fi prenotate, iar noi vom anunta cum se va putea desfasura evenimentul in cel mai scurt timp de la apariția acestora.

Alaturi de noi va fi îndrăgita trupa Magic, iar meniul este unul pe masura :
- Startere
- Gustare rece traditionale
- Sarmale cu mamaliga, bacon, smantana si ardei
- Balotina din pastrav umpluta cu duo de salau si somon, acompaniat de orez cu spanac si sos de citrice
- Fel principal - mix friptura la cuptor (pui, porc), cartof gratinat, sos, salata
- Open bar pe tot parcursul evenimentului : apa, suc gama Cola, vin, tarie, sampanie, cafea
Pentru prenotari : 0733.852.138

-------------------------------------------------------------------

„Calitatea nu este o acțiune, ci un obicei”!- Aristotel

Centrul de Evenimente Boema se definește prin experiență, flexibilitate și o echipă profesionistă de încredere cu o bogată experiență în organizarea evenimentelor.

Saloanele noastre de evenimente sunt ideale pentru organizarea de nunți și botezuri, dar și pentru orice eveniment important, precum petreceri private, aniversări, petreceri corporate, training -uri, prezentări de produse și nu numai.

Centrul de Evenimente Boema vă asteapta in mai multe locații pentru evenimente, fiecare având un specific aparte. Vă punem la dispoziție 4 locații inedite, săli de evenimente cu capacități între 50 și 380 de locuri, iar pe timpul verii vă putem oferi Grădina de Vară cu o capacitate de 240 de locuri.

SALA BAROQ cu o capacitate de 380 locuri iar din iunie 2020 capacitatea va fi de 500 locuri cu posibilitatea de micsorare a salonului in functie de numarul de persoane, este cea mai mare sală a noastră si oferă un spațiu mai mult decat generos pentru organizarea evenimentelor cu mulți invitați.

SALA STUDIO- capacitate de 150 locuri, cu un ambient deosebit, o încăpere cu o personalitate aparte, perfectă pentru o ambianță intimă în cadrul oricărui tip de eveniment.

CAFENEA-capacitate de 50 locuri, un loc cochet, perfect pentru petreceri restrânse, aniversări, onomastice şi întrevederi.

GRĂDINA DE VARĂ-capacitate de 300 locuri, deschisă în august 2019, este cel mai nou restaurant unde se poate servi și masa comandând din meniul a la carte.

RESTAURANT-ul cu o capacitate de 80 locuri, este probabil cel mai cunoscut spaţiu, în care se servește meniul zilei, de luni până vineri, este o locație bună pentru organizarea de evenimente în week-end.

Te invităm să de bucuri de gustul deosebit al preparatelor noastre culinare, realizate de echipa noastră de profesioniști, care au o experiență vastă în domeniul culinar cât și certificate, care atestă pasiunea acestora.

Galerie foto