www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Boema - Centru de evenimente Targoviste19310 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Gaesti nr.7

Telefon: 0758817752

Telefon: 0735357062

www.boemaevenimente.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

„Calitatea nu este o acțiune, ci un obicei”!- Aristotel

Centrul de Evenimente Boema se definește prin experiență, flexibilitate și o echipă profesionistă de încredere cu o bogată experiență în organizarea evenimentelor.

Saloanele noastre de evenimente sunt ideale pentru organizarea de nunți și botezuri, dar și pentru orice eveniment important, precum petreceri private, aniversări, petreceri corporate, training -uri, prezentări de produse și nu numai.

Centrul de Evenimente Boema vă asteapta in mai multe locații pentru evenimente, fiecare având un specific aparte. Vă punem la dispoziție 4 locații inedite, săli de evenimente cu capacități între 50 și 500 de locuri.

SALA BAROQ cu o capacitate de 500 locuri cu posibilitatea de micsorare a salonului in functie de numarul de persoane, este cea mai mare sală a noastră si oferă un spațiu mai mult decat generos pentru organizarea evenimentelor cu mulți invitați.

SALA STUDIO- capacitate de 150 locuri, cu un ambient deosebit, o încăpere cu o personalitate aparte, perfectă pentru o ambianță intimă în cadrul oricărui tip de eveniment.

SALA CAFENEA-capacitate intre 20 si 40 de locuri, un loc cochet, perfect pentru petreceri restrânse, aniversări, onomastice şi întrevederi.

SALA SECRET GARDEN - Daca iti doresti un eveniment inedit, sala Secret Garden este cea mai potrivita pentru tine, de curand a fost inchisa in sticla retractabila. Sala se poate deschide in timpul sezonului cald, iar in timpul sezonului rece ramane inchisa. Dispune de surse de incalzire si racire.
Este potrivita evenimentelor cu un numar intre 150 si 300 de locuri, iar in timpul saptamanii, fiind cererea foarte mare sala poate fi folosita si sub 150 de locuri.
Daca iti doresti foarte mult sala si ai mai mult de 300 de locuri, in sezonul cald ne putem folosi de deschiderea ei pentru a prelungi spre terasa, astfel ca putem sustine si evenimente cu 400 de locuri.

RESTAURANT-ul cu o capacitate de 80 locuri, este probabil cel mai cunoscut spaţiu, în care se servește meniul zilei, de luni până vineri, este o locație bună pentru organizarea de evenimente în week-end.

Te invităm să de bucuri de gustul deosebit al preparatelor noastre culinare, realizate de echipa noastră de profesioniști, care au o experiență vastă în domeniul culinar cât și certificate, care atestă pasiunea acestora.

Restaurant

Sala Baroq

Sala Cafenea

Sala Secret Garden

Sala Studio