www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Boema - Centru de evenimente Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
7379 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Gaesti nr.7

Telefon: 0757565888

Telefon: 0720275370

www.boemaevenimente.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

„Calitatea nu este o acțiune, ci un obicei”!- Aristotel

Centrul de Evenimente Boema se definește prin experiență, flexibilitate și o echipă profesionistă de încredere cu o bogată experiență în organizarea evenimentelor.

Saloanele noastre de evenimente sunt ideale pentru organizarea de nunți și botezuri, dar și pentru orice eveniment important, precum petreceri private, aniversări, petreceri corporate, training -uri, prezentări de produse și nu numai.

Centrul de Evenimente Boema vă asteapta in mai multe locații pentru evenimente, fiecare având un specific aparte. Vă punem la dispoziție 4 locații inedite, săli de evenimente cu capacități între 50 și 380 de locuri, iar pe timpul verii vă putem oferi Grădina de Vară cu o capacitate de 240 de locuri.

SALA BAROQ cu o capacitate de 380 locuri iar din iunie 2020 capacitatea va fi de 500 locuri cu posibilitatea de micsorare a salonului in functie de numarul de persoane, este cea mai mare sală a noastră si oferă un spațiu mai mult decat generos pentru organizarea evenimentelor cu mulți invitați.

SALA STUDIO- capacitate de 150 locuri, cu un ambient deosebit, o încăpere cu o personalitate aparte, perfectă pentru o ambianță intimă în cadrul oricărui tip de eveniment.

CAFENEA-capacitate de 50 locuri, un loc cochet, perfect pentru petreceri restrânse, aniversări, onomastice şi întrevederi.

GRĂDINA DE VARĂ-capacitate de 300 locuri, deschisă în august 2019, este cel mai nou restaurant unde se poate servi și masa comandând din meniul a la carte.

RESTAURANT-ul cu o capacitate de 80 locuri, este probabil cel mai cunoscut spaţiu, în care se servește meniul zilei, de luni până vineri, este o locație bună pentru organizarea de evenimente în week-end.

Te invităm să de bucuri de gustul deosebit al preparatelor noastre culinare, realizate de echipa noastră de profesioniști, care au o experiență vastă în domeniul culinar cât și certificate, care atestă pasiunea acestora.