www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Targoviste. Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Zoombet - Cabina foto evenimente
  Trimite mesaj proprietarului!
264 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Pentru că nimic nu unește oamenii mai mult decât un zâmbet, Zoombet a luat naștere din dorința noastră de a te ajuta să îți păstrezi amintirile vii. Indiferent de tipul de eveniment pe care îl organizezi, vrem să îți fim alături și să imortalizăm cele mai frumoase momente. Zi de zi ne pregătim să îți oferim cele mai bune servicii și ne antrenam pentru neprevăzut.

Înainte de a fi o afacere de familie, a fost dorința noastră de a împărtăși fericire.
Faptul că suntem o familie ne ajută să fim mai aproape de oameni în ceremoniile tradiționale, de familie, precum și în cele dedicate copiilor, tinerilor, celor care se pregătesc să intre în viață. Totodată, faptul că suntem o familie ne ajută să adăugăm un pic de căldură și simpatie în evenimentele corporate.

Un photo booth va fi atracția de care evenimentul tău are nevoie așa că pregătește-te pentru momente memorabile alături de prieteni și familie. Variantele noastre de photo booth sunt simplu de folosit și îți vor asigura doza de amuzament de care ai nevoie.

Până și cei mai retrași oaspeți vor vrea să ți se alăture!