www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Targoviste. Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Grand Ballroom Events Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
5558 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Comuna Văcărești, Dâmbovița

Telefon: 0762666635

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020 ! PRET MENIU: 330 LEI/PERSOANA

Sunteți pregătiți pentru o nouă petrecere GRANDioasă? De Revelion 2020 petrecem împreună, în stil mare! Te vor încânta Maria Cârneci, Taraful Constantin Fulgerică, Petruț Babiak și Leonard Petcu.
Magia va fi asigurată de mentalistul Ștefan Simion, atmosfera incendiarã și distracția garantate 100%!

Rezervari:  0762.66.66.35

--------------------------------------------------------------

Suntem onorați că ne-ați ales și ne bucurăm să facem parte din povestea voastră. Suntem responsabili de reușita petrecerii dumneavoastră și ne angajăm să aducem acea strălucire și eleganță pe care o căutați la un eveniment de 5 stele.

Cu o echipă specializată în organizări de evenimente, Grand Ballroom Events vă oferă pachete personalizate evenimentului dorit, făcând din momentele speciale ale vieții adevărate povești de ținut minte și de păstrat în suflet.

Ne dorim să vă simțiți unici și speciali, izbutim să vă îndeplinim chiar și cele mai îndrăznețe dorințe și vise și suntem aproape de dumneavoastră de la începutul petrecerii și până-n zori, dar, mai ales, pe toata perioada organizării evenimentului dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa Grand Ballroom Events Târgoviște