www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Formatii nunta

Formatii nunta Targoviste

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Vezi detalii

Formația Maestro abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii

Dan Ghiza Band este formatia care asigura o muzica de calitate si o atmosfera de neuitat la orice eveniment important din viata dumneavoastra - nunta, botez, aniversare, cununie, revelioane, dineuri, majorate, evenimente corporate, etc.

Componentii trupei sunt: Dan Ghiza – solist vocal, chitara, bouzouki, manager, Elena Brulea – solist vocal si Vasile Lambru pian - clape.

Vezi detalii

Formatia Select este pregatita oricand sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Vioara, saxofon si acordeon pentru un pachet de folclor, chitara pentru melodii folk, tarabana pentru ritmuri orientale sunt instrumentele ce vor face din evenimentele dumneavoastra, unele memorabile.

Vezi detalii

Lasa distractia pe mana noastra!

Cu talentul si dedicarea noastra, avem deosebita placere sa participam la nunti, botezuri, aniversari cu un repertoriu de muzica lautareasca, internationala, populara si manele.

Vezi detalii
5 anunturi afisate!