www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Royal Residence Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
9618 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Garii, nr.5

Telefon: 0732969408

Telefon: 0723149095


MENIUL ZILEI - 10 LEI

Restaurantul Royal Residence din Targoviste va asteapta cu un meniu bine alcatuit si supravegheat de bucatari cu experienta. Aici, te poti bucura zi de zi de preparatele noastre delicioase, intr-o atmosfera distinsa si eleganta.

Te asteptam intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari, intilniri si mese de afaceri cat si pentru evenimente deosebite.
Restaurantul Royal Residence dispunand de 400 de locuri, este locul ideal unde puteti organiza nunti, botezuri, sau orice alt eveniment important din viata dumneavoastra.

Am învăţat să punem dorinţele dumneavostră pe primul loc. Suntem atenti pana la cel mai mic detaliu, iar echipa Royal Residence dispune de resursele, energia şi pasiunea necesare organizării evenimentului dumneavoastra.

Va invitam la fiecare sfarsit de saptamana sa petreceti momente de neuitat alaturi de formatia localului, care isi incanta publicul cu muzica din repertoriu romanesc si international.

Servirea prompta si personalul amabil te vor face sa revii de fiecare data cu placere la noi.