www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Cazare

Lista unitatilor de cazare din Targoviste

Hanul Dragodana Targoviste este un complex turistic compus din o unitate de cazare, cu 40 de locuri in 12 camere duble si 4 apartamente

Situat pe DN 72 intre Targoviste si Gaiesti, la numai 57 km de Bucuresti, accesul se realizeaza pe autostrada Bucuresti - Pitesti, 5 Km de Gaiesti, la 10 Km de Targoviste si la numai 35 km de Pitesti.

Vezi detalii

Poziționat în centrul oraşului Târgovişte, , Nova Hotel este locul ideal pentru a fi cazat, pentru a petrece timpul de vacanţă sau pentru a organiza diverse conferinţe.

Indiferent dacă ne vizitaţi în scopuri de afaceri sau doar pentru a vă relaxa, Nova Hotel vă pune la dispoziţie 30 de camere de hotel – Apartamente, Camere 3★★★ DELUXE, Camere 3★★★  toate spațioase și elegant decorate.

Vezi detalii

Pensiunea Eden va ofera 7 camere moderne, aranjate cu mult gust si rafinament:3 camere double, 2 camere matrimoniale si 2 single.

In cadrul restaurantului se pot organiza dineuri, aniversari, nunti ,botezuri, reuniuni intr-o atmosfera romantica ,acestea devenind de neuitat pentru dumneavoastra.

Vezi detalii

Situată în centrul orasului Târgoviște, Complexul Casa Domneasca va ofera cazare in 4 camere  duble, 3 camere triple si apartament.

Camere sunt mobilate elegant si dotate cu aer conditionat , TV- LCD si  WiFi gratuit.

Complexul beneficiaza si de un restaurant, un bar și o terasă.

Vezi detalii

Conceput pentru a combina exigentele mediului de afaceri cu magia unor seri romantice, Hotelul Tolea va ofera relaxare, confort si intimitate.

Hotelul este situat la câteva minute de mers pe jos de centrul oraşului si va oferă camere single, dubla si apartament.

Vezi detalii

Complex Hotelier Dambovita reprezinta brandul turismului targovistean si dispune de un hotel de 3 stele ce are 88 de camere spatioase dotate cu mobilier modern, aer conditionat, internet si alte servicii ce pot satisface orice gusturi ale clientilor oferind un ambiental deosebit.

Hotelul Damboviţa este situat la 1h si 15 min de Aeroportul International Otopeni, la 60km de Sinaia si 2 ore de Curtea de Arges.

Vezi detalii

Situat la 40 km de Bucuresti si 30 km de Targoviste, intr-o zona minunata, HANUL GALBEN va ofera cazare in camere duble si triple dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat si balcon.

Pensiunea dispune si de parcare proprie monitorizata video

Vezi detalii
7 anunturi afisate!