www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Plazza Events Targoviste7002 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa :  Șoseaua Găești, nr 21, Targoviste

Telefon : 0736055975

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Vrei un eveniment perfect? Te asteptam la Plazza Events - un concept nou, cu o viziune diferită în ceea ce privește organizarea de evenimente.

Ne dorim ca toți clienții noștri să petreacă momente unice, într-unul din saloanele noastre și să beneficieze de experiența noastră:

•    Doua Saloane moderne (Obsidian si Diamond) cu un design modern și exclusivist.
•    Meniuri personalizate
•    Servicii premium
•    Locuri de parcare pentru tine si invitatii tai

Salon Diamond este locatia perfecta pentru evenimente de 250 persoane.  Modern si elegant, iti va transforma cele mai importante momente din viata ta in aminitiri de neuitat.

Salonul Obsidian, cu o capacitate de pana la 120 persoane, este locatia perfecta pentru evenimentele speciale din viata ta. Te asteptam sa te convingi !

Stim ca detaliile mici fac diferenta pentru reusita unui eveniment unic, ce iti va ramane in amintire o viata intreaga.

Meniurile servite vor fi de cea mai bună calitate, reprezintand garanția calității și a gustului impecabil. Lăsați-vă surprinși de varietatea și gustul delicios al meniului nostru!
Felurile de mancare sunt concepute si pregatite sub atenta supraveghere a lui Chef Sorin Bontea .

Invităm clienții să-și petreacă cele mai importante evenimente din viața lor într-o locație de vis, cu eleganță, stil și cu o gamă largă de servicii personalizate!

Dacă visezi la o locație impresionantă și servicii impecabile, Plazza Events este alegerea perfectă. Rezervă acum și bucură-te de momentele importante alături de cei dragi într-un cadru deosebit!

Plazza Events este la un pas de evenimentul tău special!

Exterior

Salon Diamond

Salon Obsidian