www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Nova Hotel Targoviste27467 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Arsenalului, nr. 14

Tel: 0245212184 / 0245212185 / 0766288218

Fax: 0245211143

www.novahotel.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Restaurantul nostru vă oferă o gamă variată de preparate tradiționale și internaționale, pentru toate gusturile, mâncărurile fiind atent alese.

Bucătăria restaurantului Nova Hotel respectă cu stricteţe toate normele de igienă şi curăţenie, iar bucătarii noștri sunt certificați de instituţiile abilitate în domeniu, având în spate o impresionantă experienţă.

La noi gasiti combinatia ideala intre traditional, clasic si modern. Clienţii iubitori de preparate culinare tradiţionale româneşti, precum şi cei atraşi de preparatele din bucătăria internaţională, vor găsi aici “bucate” pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente, completate de servicii ireproşabile menite să atingă standardele celor mai pretenţioşi clienţi.

Beneficiați de meniuri adaptate evenimentului dumneavoastră și o servire impecabilă.

Va punem la dispozitie cele 3 sali:

Sala MARE – 300 locuri
Locația și serviciile de înaltă clasă sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomandă locația și au adus recunoașterea bucătarilor noștri.

Sala NOVA – 150 locuri este alegerea perfectă, fie că vă inspiră pentru evenimente private și speciale prin caracteristici specifice unui salon de nuntă sau că vă propuneți un eveniment de companie, un eveniment monden sau o prezentare de produs.

Sala FORUM – 160 locuri , pentru un  eveniment reușit, restaurantul Nova Hotel are pregătită locația perfectă.

Terasa – 30 locuri, pe timpul verii, terasa reprezintă o modalitate romantică si  placută, de petrecere a timpului. Vă puteți delecta în compania celor mai bune preparate culinare sau băuturilor puse la dispoziție de barmanii noștri.

Galerie foto