www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Casa Domneasca Targoviste1307 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Arsenalului, Nr 2, Targoviste

Telefon : 0722468450

www.restaurantcasadomneasca.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

De peste 25 de ani, Eleganta, Stilul si Savoarea au un singur nume: RESTAURANT CASA DOMNEASCA!

Restaurantul Casa Domneasca este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Targoviste. Situat in centrul orasului, Restaurantul Casa Domneasca este aproape de toate obiectivele turistice din zona.

Restaurantul vă pune la dispoziţie un spatiu pentru un numar de maxim 140 persoane, în vederea organizarii diferitelor evenimente : evenimente private (nunti, botezuri, petreceri), conferinte, wokshop-uri sau intalniri de afaceri.

Prestigiul se traduce prin clienţii care ne trec pragul, iar si iar, savurand din preparatele traditionale romanesti, dar si dintr-o paleta larga de preparate internationale.

Restaurantul Casa Domnească va ofera servicii de catering în alte locaţii solicitate de client, inclusiv prin personal specializat, atât în Tărgovişte cât şi pe o rază de 100 km în jurul oraşului.

Complexul turistic Casa Domnească dispune si de o sală de conferinţe cu o capacitate de 120 de persoane care reprezintă o opţiune pentru şedinţe de afaceri.

Galerie foto