www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Dambovita care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Casa Gurmandului Targoviste
  Trimite mesaj proprietarului!
22624 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Aleea Sinaia nr. 6-8, Targoviste

TELEFON: 0732437641 / 0721956381

TELEFON: 0726652951 / 0726652919

TELEFON: 0724970544

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.casagurmandului.ro

De ziua femeii pe data de 8 martie, va asteptam sa va bucurati de o seara de neuitat  alaturi de noi si formatia ' HAI LA JOC'
In aceste conditii, vom ocupa 30 % din capacitatea restaurantului , prioritate va fi siguranta dumneavoastra  unde vom pastra normele de distantare si de igiena !
Pentru mai multe informatii si rezervari la numarul: 0721 956 381

---------------------------------------------

'Specialitatea noastra este Meniul zilei”

Meniul zilei : Felul 1+ Felul 2 + Salata de casa + Salata de sezon + desert = 15 lei
Meniul Gurmandului : Mananci cat poti = 18 lei

“MANANCI CAT POTI” sau “ALL YOU CAN EAT” este un concept culinar rar intalnit in tarile din Europa, aproape inexistent si deloc promovat in Romania, este dedicat in special persoanelor carora le place sa manance mult, diversificat si mai ales sanatos.

Dorim sa oferim clientilor o experienta nemaiintalnita si o atmosfera primitoare, calda, care sa ii faca sa redescopere aroma si savoarea preparatelor gatite ca acasa.

Personalul foarte bine pregatit va sta la dispozitia dumneavoastra inca din momentul sosirii in restaurant, asigurand asistenta eficienta fiecarui client in parte.

Restaurantul nostru ofera un meniu care sa acopere necesitatile de consum ale unei mese de pranz copioase.

Nu ai timp sa treci pe la noi? Nicio problema! Venim noi la tine si nu cu mana goala! Iti livram meniul zilei in cel mai scurt timp!

Restaurantul “Casa Gurmandului” va ofera o experienta culinara deosebita si este locul in care evenimentele speciale din viata dumneavoastra se transforma in clipe de neuitat. Fie ca este vorba despre nunti, botezuri, zile de nastere sau mese festive, veti avea parte de o experienta memorabilia.