www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Hanul Dragodana Targoviste18302 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN 72 GAESTI-TARGOVISTE

TELEFON: 0245719201

TELEFON: 0723580035

www.sala-nunti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Complexul Hanul Dragodana dispune de 4 sali de nunta, amenajate modern, cu capacitate de 220, 300, respectiv 700 de invitati, ideale pentru nunti, botezuri, evenimente speciale, fiind cel mai mare complex de sali de nunta din judetul Dambovita.

SALA ORHIDEEA - este o sala pentru nunta cu o capacitate de la 320 pana la 700 locuri, ideala  pentru organizarea evenimentelor cu numar mare de invitati: nunti,  botezuri, petreceri corporate. Sala Orhideea, este cea mai mare sala de nunti din judetul Dambovita, in aceasta sala putand gazdui pana la 800 de persoane, astfel ca, pentru acele evenimente unde numarul de invitati este foarte mare, Sala Orhideea de la Hanul Dragodana este locul ideal pentru evenimente de anvergura.

SALA CRIZANTEMA din cadrul Complexului Turistic Hanul Dragodana cu o capacitate de 220 locuri,va asigura un cadru ambiental ideal pentru nunta dumneavoastra
Pe langa cele 320 de locuri la masa, Sala Crizantema detine si un spatiu dedicat pentru muzicanti, spatiu pentru dans si o bucatarie moderna.

SALA CRIN inaugurata in anul 2010, este locatia ideala pentru desfasurarea evenimentelor precum nunti, botezuri sau cununii, avand o capacitate de 200 pana la 320 de locuri.

SALA LILIAC, inaugurata in anul 2013, este locatia ideala pentru desfasurarea evenimentelor precum nunti, botezuri sau cununii, avand o capacitate de 200 pana la 320 de locuri.

Fie că veţi poposi la restaurant pentru a lua masa, veţi fi oaspete la o nuntă organizată într-una din frumoasele săli ale complexului sau vă veţi caza într-una din camerele din han, veti fi întotdeauna bineveniţi şi vă vom primi asa cum se cade să fie primit un oaspete ce trage la han, cu mâncare bună, cu ambianţă placută, muzică de calitate şi camere de dormit confortabile.

 

Galerie foto