www.restaurantetargoviste.ro
www.restaurantetargoviste.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Targoviste care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Targoviste, locatii evenimente.
Restaurant Evergreen Targoviste20214 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Aleea Manastirii nr. 101

Telefon: 0787393901 | 0787433762

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


VEZI MENIU EVENIMENT 180 RON

VEZI MENIU EVENIMENT 150 RON

VEZI MENIU EVENIMENT 140 RON

OFERTA MENIU EVENIMENTE - DE LA 140 LEI/PERSOANA

Restaurantul Evergreen beneficiază de o amplasare deosebită pe colina Mănastirii Dealu de unde se poate admira panorama orasului Târgoviște.

Ne adresam tuturor celor care doresc servicii de calitate, o atmoferă îmbietoare, un decor interior plăcut, pregătit special pentru fiecare eveniment. Echipa noastră de profesioniști va lucra cu daruire pentru dumneavoastră, fie că e vorba de o petrecere privată: nuntă, botez, aniversare, sau de un eveniment corporate -conferință, gală, lansare de produs.

Sala de evenimente poate găzdui un număr de 140 persoane, iar terasa restaurantului care se afla in aer liber cuprinde un numar de 350 locuri.

Reușita unui eveniment depinde de spațiul în care acesta se desfășoară, iar atmosfera dorită este influențată de modul de organizare a spațiului în care ne aflăm, de aceea, în momentul în care organizăm un eveniment, avem așteptări pe măsură și dorim cele mai bune condiții de desfășurare.

Evergreen aduce cu sine garanția unui eveniment reușit!

Pentru mai multe detalii despre meniuri si preturi vezi OFERTE SPECIALE.

Galerie foto

Terasa

COORDONATE GPS: 44°57'22.5'N 25°28'51.0'E